2012 Toyota Tacoma vs 2012 Nissan Frontier: Hvilken bør jeg købe?

Posted on
Forfatter: Laura McKinney
Oprettelsesdato: 9 April 2021
Opdateringsdato: 15 April 2024
Anonim
2012 Nissan Frontier versus 2012 Toyota Tacoma Snow Hill
Video.: 2012 Nissan Frontier versus 2012 Toyota Tacoma Snow Hill

Den mindre lastbilskategori indeholder disse køretøjer til mænd (og kvinder!), Der bare ønsker at scoot rundt i byen, men som er imod at køre en lille bil og bare foretrækker en lastbil. Disse relativt brændstofeffektive køretøjer tilbyder lidt i vejen for komfort eller bekvemmeligheder, men de gør for en anstændig lastbil eller en lastbil til en person, der vil transportere små belastninger og ikke har brug for kraftig bugkraft.


Toyota Tacoma og Nissan Frontier er små, men mægtige, der tilbyder en ret plads i kabinen og anstændigt hestekræfter til at starte. Deres 180 og 171 ft lbs drejningsmoment giver en god del op og går, og RWD med en 5-trins gearkasse giver dem ekstra oomph.

2012 Nissan Frontier

Brændstof økonomi

Mens der ikke er nogen små lastbiler i denne kategori, vil de anstændige 21 og 19 mpg, der tilbydes af disse to deltagere, ikke bryde banken. Motorvejsekonomien på 25 mpg Tacoma overstiger 23 mpg for Frontier, men ikke med en stellar procent. Begge disse små lastbiler deler en brændstofkapacitet på 21,1 gallon.

Indvendige og teknologiske muligheder

Hvor Tacoma virkelig skinner er i underholdning og teknologi funktioner. En AM / FM-stereo leveres som standard, ligesom MP3-funktionen og en ekstra ekstraindgangsstik og hastighedsfølsom lydstyrke. Frontier tilbyder ikke noget af disse valg, og den helt nedslidte version kan ikke engang få disse som muligheder. Den Frontier gør tilbyde ekstra kopholdere samt tæppebelagte interiør i stedet for gummi gulv måtter, men de manuelle vinduer og manglen på et luftfilter gør Frontier et meget grundlæggende tilbud faktisk.


Sikkerhed og sikkerhed

Gardin airbags på både første og anden række er standard for Frontier, hvilket gør det lidt forbedret ud fra et sikkerhedsperspektiv. Begge køretøjer vedligeholde halogen forlygter og justerbar højde sikkerhedsseler, men Tacoma tilføjer på standard LED baglygter, oplyste indrejse, lave advarsler dæktryk, trækkraft kontrol, auto-off udvendige lys, og parkering hjælpe at Frontier ikke engang har som ekstraudstyr. Dørlåse er manuelle på begge disse små lastbil tilbud, og belysningssensorer er tilgængelige for airbags på begge lastbiler.

Hvis du er på udkig efter en grundlæggende, lille lastbil, så vil en af ​​disse muligheder være acceptabel for de fleste forbrugere. Du får et lidt mere raffineret produkt, hvis du går med Toyota Tacoma.