California Speed ​​Limits, love og bøder 2021 |Artikler

California Speed ​​Limits, love og bøder


Følgende er et overblik over love, grænser og bøder, da de vedrører hastige trafikforbrydelser i delstaten Californien.

Hastighedsgrænser i Californien

Californien har en meget anden måde at fastsætte sine hastighedsgrænser end de fleste stater. Trafikingeniører bruger percentilens driftshastighed, som bestemmes af en trafik- og ingeniørundersøgelse. Det betyder, at hastighedsgrænserne bestemmes efter den hastighed, at ikke mere end 15% af den typiske trafik overstiger, selvom denne hastighed overstiger vejens designhastighed.

70 mph: landdistrikterne motorveje og interstate motorveje, undtagen I-80

65 mph: by motorveje og interstate motorveje, og alle i-80

65 mph: opdelte veje (dem, der har en bufferzone eller betonmedianer, der deler veje, der rejser modsatte retninger)

65 mph: udelte veje

55 mph: standardgrænse for tovejsveje, medmindre andet er opført

55 mph: lastbiler med tre eller flere aksler, og alle køretøjer under bugsering

30 mph: boligområder

25 mph: skolezoner (eller som bogført - kan være så lav som 15 mph)

Der kan være områder med reducerede eller øgede hastigheder, der er opført på forskellige strækninger langs disse veje - du skal overholde den angivne grænse, selvom den er lavere end den generelle hastighedsretningslinje.

Californien kode på rimelig og forsigtig hastighed

Maksimal hastighed lov:

Ifølge § 22350 i Californien køretøjskode "Ingen person skal køre et køretøj med en hastighed større end rimeligt eller forsigtigt under hensyntagen til vejr, synlighed, trafikken på og overflade og bredde af motorvejen. Under ingen omstændigheder skal hastigheden forringe sikkerheden for personer eller ejendom."

Lov om minimumshastighed:

Ifølge afsnit 22400 i Californien køretøjskode "Ingen chauffør er tilladt at køre på en motorvej med en så langsom hastighed, at det bliver en blok eller hindring for den normale og rimelige trafikstrøm, medmindre hastighedsgrænsen er blevet reduceret af tegn, der er opført i overholdelse af loven."

Californien har en blandet, snarere end absolut hastighedsbegrænsning lov. Dette betyder, at reglerne er en kombination af absolut og prima facie (i det væsentlige betyder "formodede" eller "ved første blik", hvilket giver mulighed for at forsvare sig mod en billet). Prima facie regler gælder ikke i tilfælde af maksimale hastighedsgrænser. Maksimal hastighedsgrænse gælder for veje med en bogført eller standardgrænse på 55-70 mph. I andre tilfælde end maksimal hastighedsgrænse kan chauffører appellere et gebyr på et af to Basic Speed ​​Law forsvar:

  • Teknisk - Argumentet om, at politiet brugte uacceptable metoder til at citere føreren.

  • Substantive - Argumenter for, at politiet var forkert over for førerens hastighed.

Straffe for overskridelse af hastighedsgrænsen i Californien

Første gangs overtrædelser er muligvis ikke:

  • Findes mere end $ 100

  • Har deres licens suspenderet i mere end 30 dage

Straffe for hensynsløs kørsel i Californien

Hastighed i Californien betragtes automatisk som hensynsløs kørsel ved 15 mph over den angivne grænse.

Første gangs overtrædelser kan være:

  • Findes mellem $ 145 og $ 1.000

  • Dømt til mellem fem og 90 dages fængselstid

  • Med forbehold af licens suspension af op til et år

Der kan være retten eller andre omkostninger ud over den faktiske bøde. Hastighedsbøder kan variere mellem byer eller amter.

Forrige Artikel

Sådan forhindrer du motorolie slam

Sådan forhindrer du motorolie slam

Olieændring er blandt de vigtigste vedligeholdelsesopgaver. Ny ubrugt motor eller motorolie er en gennemsigtig, letflydende væske, der kombinerer......

Næste Artikel

Sådan køber du en god bilstereo / -modtager

Sådan køber du en god bilstereo / -modtager

Dit stereoanlæg og modtager er et vigtigt aspekt af din bil. Sikker på, at de ikke påvirker, hvordan det virker, men det hjælper helt sikkert med at......