Sådan registrerer du en bil i Missouri 2020 |Artikler

Sådan registrerer du en bil i Missouri


For at kunne køre lovligt på Missouri-veje skal du få dit køretøj registreret hos Department of Revenue. Hvis du bare flytter til denne store stat, så har du 30 dage til at få din bil registreret, eller du vil blive genstand for et sigt gebyr. Du bliver nødt til at gøre registreringen for dit køretøj personligt. Der er en række forskellige former, du kan udskrive på forhånd for at fremskynde denne proces. Følgende er nogle af de ting, du skal tage, når du prøver at få dit køretøj registreret:

  • Ejendomsdokumenterne for køretøjet som titlen
  • En underskrevet kopi af ansøgningen om Missouri titel og licens
  • Dit nuværende forsikringskort til dit køretøj
  • Præsentér dine Missouri køretøj inspektion dokumenter
  • Din VIN og kilometertælling

Processen med at registrere et køretøj for nuværende Missouri beboere er det samme, om bilen er købt hos en forhandler eller en privat sælger. Her er de ting, som nuværende beboere vil have brug for, når de prøver at få deres køretøj registreret:

  • Køretøjets titel med dit navn på den
  • En afsluttet ansøgning om Missouri titel og licens
  • En odometer oplysningserklæring
  • Lienpapiret, hvis der stadig betales på køretøjet
  • Køretøjets inspektion papirarbejde fra Department of Safety

Her er de gebyrer, du kan forvente at betale, når du skal registrere et køretøj med staten Missouri:

  • Der er behandlingsgebyrer, der spænder fra $ 3,50 til $ 7,00
  • Et gebyr på $ 11 debiteres for at registrere titlen med det lokale indtægtssted

Yderligere gebyrer er baseret på skattepligtig hestekræfter som følger:

  • Hvis bilen er mindre end 12 hestekræfter er gebyret $ 18,25
  • 12-23 hestekræfter er $ 21,25 til at registrere
  • 24-35 hestekræfter er $ 24,25 til at registrere
  • 36-47 hestekræfter er $ 33,25 for at registrere
  • 48-59 hestekræfter biler er $ 39,25 at registrere
  • 60-71 hestekræfter er $ 45,25 til at registrere
  • Enhver bil på over 72 hestekræfter bliver $ 51,25 for at registrere

Før du kan få din bil registreret, skal den undersøges. På nogle områder vil denne inspektion omfatte en emissionstest. Du kan finde ud af mere information om denne proces ved at besøge Missouri DMV hjemmeside.

Forrige Artikel

Veteran og Military Driver Laws og fordele i Louisiana

Veteran og Military Driver Laws og fordele i Louisiana

Staten Louisiana tilbyder en række fordele og frynsegoder for de amerikanere, der enten har tjent i en væbnede afdeling i fortiden eller er aktive......

Næste Artikel

Sådan bliver du en certificeret mobilkøretøjsinspektør (statens bilinspektør certificeret) i New York

Sådan bliver du en certificeret mobilkøretøjsinspektør (statens bilinspektør certificeret) i New York

Staten New York kræver, at alle registrerede køretøjer inspiceres for sikkerhed en gang om året, og når som helst titlen ændrer hænder. Kun certificerede......